Hasayaz Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, model bir okul olmak.

Misyon: •Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. •Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. •Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. •Çevremize de eğitim vermek için varız. •Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. •Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: TAŞIMA MERKEZİ
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda çeşitli alanlarda müsabakalar yapılmakta ve çocukların yeteneklerini sergilemesine fırsat verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda, öğrencilerimiz başta TÜBİTAK olmak üzere çeşitli bilim şenlikleri yapmakta ve fuar ile sergilere katılmaktadır.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0552 599 5151

WEB - https://hasayazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HASAYAZ MAH. HASAYAZ KÜME EVLERİ HASAYAZ ILKÖRETİM OKULU BLOK NO 122 KALECİK / ANKARA

Yerleşim Yeri - Kalecik Hasayaz Mahallesi

Ulaşım Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kalecik ilçe merkezine 22,5 km Akyurt ilçe merkezine 35 km ve Ankara il merkezine 70 km uzaklıktadır.